• Vår hemsida och webhandel är under uppdatering. Nya och många fler produkter kommer under oktober 2021. Välkomna åter!

Porta Potti 335

  • 1 845 kr

Porta Potti är grunden för våra hållbara portabla toaletter. Vi garanterar all den kvalitet du är van vid, omvandlat till en ny, fräsc

Dela
Artikelnummer: 104154

Porta Potti är grunden för våra hållbara portabla toaletter. Vi garanterar all den kvalitet du är van vid, omvandlat till en ny, fräsch design. De mjuka linjerna och diskreta kurvorna är inte bara viktiga för våra toaletters utseende, de erbjuder också optimal bekvämlighet och enkel användning. Toaletterna har ett integrerat lås för locket, en fördjupning för att öppna locket, ett förbättrat skivhandtag och ett bekvämare handtag för avfallstanken. Stoppet på avfallstanken håller tömningsröret på plats, vilket gör det ännu enklare att sätta ihop de två tankarna.

335 är en superkompakt toalett som är perfekt för lite mindre båtar! Med "Hold-down-kit" som säkert håller toaletten på plats. 335 har även en praktisk nivåindikering på avfallstanken.

- Spolvattentank: 10 l
- Avfallstank: 10 l
- Höjd: 315 mm
- Bredd: 342 mm
- Djup: 382 mm