• Vår hemsida och webhandel är under uppdatering. Nya och många fler produkter kommer under oktober 2021. Välkomna åter!

OP50-fjärrkontroll inklusive installation

  • 5 930 kr

OP50 är perfekt utformad för att monteras i armstödet på en roderstol, mellan skärmar eller på andra platser där det passar med ett Stående/liggande läge. Den hDela
Artikelnummer: 3686

OP50 är perfekt utformad för att monteras i armstödet på en roderstol, mellan skärmar eller på andra platser där det passar med ett Stående/liggande läge. Den har en intuitiv kommandofunktion för upp till sex kompatibla Simrad-multifunktionsdisplayer genom knappsats och kontrollratt.

Minsta produktkrav

Kräver en eller flera kompatibla Simrad-multifunktionsdisplayer anslutna via NMEA 2000®-nätverk.

Produktinformation

Hantera flera displayer
En OP50-fjärrkontroll kan hantera upp till sex nätverksanslutna multifunktionsdisplayer när den är nätverksansluten till en enda NMEA 2000®-anslutning för både ström och styrning. Integrerade LED-indikatorer visar tydligt vilken display som är vald medan en särskild knapp snabbt bläddrar igenom de tillgängliga displayerna.

Kontroller optimerade för Simrad-displayer
OP50-fjärrkontrollen har en knappsats som är särskilt utformad för att styra Simrads multifunktionsdisplayer effektivt och tillförlitligt under alla förhållanden. Kontrollens högkvalitetsratt i aluminium har en räfflad kant för precis kontroll, samt inbyggda markörfunktioner för enkel navigering på skärmen. En OP50 kan användas för att lägga till klassiska kontroller till ett pekskärmssystem, som huvudstyrenhet för ett icke-pekskärmssystem eller för att ge en station total kontroll över flera Simrad-displayer.

Enkel montering i vertikalt eller "stående" läge
Stående OP50 är perfekt lämpad för montering på armen till en roderstol, med sin smala design och sidoingångskabel. Det här läget är också idealiskt för användning i smala konsoler och vid sidan om Simrads pekskärmar eller marina styrhusskärmar. För montering på panelen finns det en tunn profil på 8 mm, samt ett fäste (tillval) som möjliggör en fullständigt infälld montering.