• Vår hemsida och webhandel är under uppdatering. Nya och många fler produkter kommer under oktober 2021. Välkomna åter!

HRSi Controller

  • 1 695 kr

Passar till Rutland 504 och 914 samt till solpaneler på upp till 160W. Controllern jämnar ut laddningskurvan och förhindrar att batteribanken ö

Dela
Artikelnummer: 102409

Passar till Rutland 504 och 914 samt till solpaneler på upp till 160W. Controllern jämnar ut laddningskurvan och förhindrar att batteribanken överladdas. Controllern har en manuell avstängningsknapp som förhindrar vindkraftverket eller solpanelen att generera ström till batteriet. Den har också en inbyggd diod som förhindrar problem med andra laddningskanaler till samma batteribank. Controllern är gjord för en batteribank och ska väggmonteras. Instrumenten är två LED lampor som visar laddning samt batteriets spänning. I controllern sitter också den viktiga funktionen som hindrar vindkraftverket att skena vid fulladdat batteri. Av denna anledning skall man inte använda "vanlig regulator" till Rutlands vindturbiner. Engelsk manual medföljer.